Kuinka voimme auttaa?

Ota meihin yhteyttä, jos haluat sertifioituja laatusiemeniä tai sinulla on mitä vain kysyttävää meiltä – palvelemme teitä mielellämme!

Tuomas Mäkinen

040 533 1096

Sähköposti on muotoa etunimi.sukunimi@salmelantila.fi

Näin löydät meille

Tilamme sijaitsee n. 15 km Jyväskylästä pohjoiseen. Siemenmyynti, tavaran lastaus ja purku sijaitsee tien vasemmalla puolella olevien punaisten hallien pihassa, Kuivurin ympäri pääsee ajamaan.

Etelästä tultaessa:

Jyväskylän keskustasta n. 9 km 4-tietä pohjoiseen Oulun suuntaan. Poistu rampilta Lintukankaan liittymästä suuntaan Puuppola/Tikkakoski, seuraavasta risteyksestä käänny oikealle suuntaan Jylhänperä/Tikkakoski. Aja noin 500 m ja käänny risteyksestä vasemmalle suuntaan Jylhänperä/Tikkakoski ja aja ”vanhaa nelostietä” eli Tervajoentietä n. 3 km. Käänny oikealle Salmelantie ja aja n. 1,6 km ja tilamme on vasemmalla.

Ja mikäli ajoit Lintukankaan liittymän ohi, pääset myös Puuppolan rampista, joka on noin 14 km Jyväskylästä Oulun suuntaan. Poistu rampilta Puuppolan liittymästä ja risteyksestä käänny oikealle suuntaan Jylhänperä, noin 300 m päästä käänny oikealle Tervajoentie (suunta Jylhänperä). 800 metrin päästä käänny vasemmalle kohti Jylhänperä ja olet Salmelantiellä. Aja noin 1,6 km ja tilamme on vasemmalla.

Pohjoisesta tultaessa:

Aja 4-tietä eli uutta moottoritietä Hirvaskankaan ABC:n liittymästä n. 18 km Jyväskylää kohti. Poistu rampilta Puuppola/Jylhänperä/Uurainen ja käännyt sitten vasemmalle kohti Jylhänperä. 500 metrin päästä käänny oikealle Tervajoentie (suunta Jylhänperä). 800 metrin päästä käänny vasemmalle kohti Jylhänperä ja olet Salmelantiellä. Aja noin 1,6 km ja tilamme on vasemmalla.

Lähetä meille viesti

Lähetä meille viesti alla olevalla lomakkeella – käsittelemme viestisi luottamuksella ja olemme sinuun tarvittaessa yhteydessä.


  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.